HelsaMi

-Stolte over å være en del av dette

Spenningen var høy da Helseplattformen ble tatt i bruk natt til lørdag 7.mai. Se bildene som viser noe av apparatet som sto bak da den omfattende journalløsningen ble skrudd på - og hvordan den ble tatt i mot!

Foto: Ole Martin Wold
Alle bilder unntatt fra Havstein: Ole Martin Wold
Fredag kl.18.00 kunne kommunen og Helseplattformen slå fast at alle forberedende aktiviteter var ferdigstilt i tråd med planen. Integrasjon (sørger for at alle data fungerer sammen) og migrering (flytting av data) kunne dermed fortsette.

Foto: Ole Martin Wold
Fredag kl.22.30: Legevakta i Trondheim - som drives av Trondheim kommune - bekrefter at de tar ned e-meldinger og starter overgangen til Helseplattformen.

Lørdag kl.02.30: Siste innsjekk - alle aktiviteter bekreftes ferdigstilt og fungerende.    


Lørdag kl.02.50: Helseplattformen er bare få minutter unna, og de aller siste forberedelsene gjøres før Trondheim kommune er på!

Applikasjonsanalytikere for alle deler av løsningen som kommunen trenger for å drifte helse-og velferdstjenesten står klar for å bistå.


Lettelse og glede i kommandorommet - Helseplattformen er i drift.


Havstein helse-og velferdsenter er blant dem som tok i bruk Helseplattformen i helga. Lederen på senteret sier: "Supert system som kommer til å bli vanvittig bra. God stemning hele helga. De ansatte er positive og stolte over å være en del av dette. Vi mener dette kommer til å bidra til økt pasientsikkerhet" . 

Innføringen ble feire med kake!