HelsaMi

Ny jobb til høsten?

Helseplattformen har 12 ledige stillinger innen blant annet IT, medisin, kommunikasjon og opplæring! Vi rekrutterer stadig til selskapet som skal forvalte den nye, felles journalløsningen for hele helsetjenesten i Midt-Norge. Tverrfaglige team, godt arbeidsmiljø og Norges mest spennende prosjekt er stikkordene. Blir du med på laget?


​I Helseplattformen har vi bruk for kunnskap innen en rekke ulike fagområder. Helseplattformen omtales som Norges største IT-prosjekt, men det er også mye mer enn det. Omfattende organisasjonsutvikling må til for å få mest mulig ut av det moderne verktøyet vi skal ta i bruk.

Hos oss arbeider helsepersonell og teknologer side om side. Folk fra høyst ulike fagfelt og yrkesgrupper, fra sykehus, små og store kommuner og fastlegekontor, jobber på tvers for å bygge en helhetlig løsning. Journalløsningen skal gjøre livet enklere for pasienter og helsepersonell i Midt-Norge. Vi holder til i flotte lokaler på Piren i Trondheim, men har også lokalkontorer på Levanger​, i Ålesund og Molde. Nå går vi fra å være et prosjekt til å bli en varig arbeidsplass. Bli mer kjent med oss her!

Vil du være med på laget vårt? 
Ta en titt på de 12​ ulike stillingene som ligger ute nå!