HelsaMi

Helseplattformen åpnet Levanger-kontoret

Helseplattformen åpnet onsdag sitt kontor på Levanger. 12 medarbeidere gleder seg til mindre pendling og hjemmekontor, og tettere kontakt med kommunen og sykehuset.

aapninglevanger.jpeg

Kathinka Meirik, Helse Nord-Trøndelag og Hans Roar Sandberg, Helseplattformen.


Foreløpig er det 12 ansatte som får sitt arbeidssted på Moan i Levanger kommune. De skal jobbe sammen med Helse Nord-Trøndelag og kommunene i forbindelse med innføring av systemet, og senere med drift av den felles journalløsningen.

På åpningsdagen vanket det blomster fra naboen Helse Nord-Trøndelag. Utviklingssjef og faglig leder for Helseplattformen i foretaket, Kathinka Meirik, er entusiastisk og gleder seg til tettere samarbeid. Hans Roar Sandberg fra Helseplattformen sier det samme. Han har forøvrig solid erfaring allerede etter å ha vært prosjektleder for innføring av laboratoriemodulen ved alle sykehusene i Midt-Norge.

- Vi er glade for at Helseplattformen også ønsker å satse i distriktene, og ikke bare sentralisere all aktivitet i Trondheim. Slik tar de godt vare på medarbeiderne, sier Sandberg.

Etter innføring i Trondheim kommune i mai er prosjektet nå i en fase med justeringer av løsningen etter tilbakemeldinger fra de første brukerne. Det arbeides med detaljene i den nye innføringsplanen som du kan lese om her