HelsaMi
Hva er HelsaMi

HelsaMi er her

Her på denne siden kan du logge deg inn i HelsaMi. Se her hva du får i Midt-Norges nye innbyggerportal for helse- og omsorgstjenester.

​HelsaMi - hva er det?


HelsaMi er innbyggerens digital inngang til helse- og omsorgstjenester i Midt-Norge. Aller først ut er Trondheim kommune og Øya legesenter/legevakta. I november kommer St. Olavs hospital med pluss flere kommuner og fastleger. 

Se oversikten her​

Informasjonen du finner inne i ​HelsaMi er dine egne opplysninger fra det felles journalsystemet Helseplattformen som sykehusene, kommuner og fastleger kobler seg på. Det er også muligheter for timebestilling, å søke om tjenester og innsyn i din egen journal. Du kan også få tilgang på vegne av andre, for eksempel barna dine eller pårørende som selv ønsker at du skal ha oversikt og muligheter til å kommunisere for dem.


dele copy.png

Hvordan logger jeg inn?

Du logger inn med PC eller Mac på www.helsami.no eller en egen app for mobil og nettbrett. Inne i HelsaMi finner du både informasjon og kommunikasjonsmuligheter med helsekontakter og andre ansatte i kommunen.

Les mer om innlogging og ditt første møte med HelsaMi her.​​

Hvordan bruker jeg HelsaMi?

Det avhenger av behovet ditt. Noen har mer behov for kontakt med helsepersonell og kommunale omsorgtilbud enn andre. Har du behov for HelsaMi kan du ha dialog med ansatte der det er tilrettelagt for det, se din egen helseinformasjon og få oversikt over timeavtaler som kommer og tidligere avtaler.

Her finner du en grundig forklaring på de ulike delene av menyen og hvordan du bruker dem:Hva finner jeg i HelsaMi i starten?​

Da er nok HelsaMi ganske tom for de fleste av oss. Etterhvert kommer du til å se eksempelvis notater, timeavtaler og informasjon fra timer du har vært på, opphold på institusjon og status på søknader om ulike tilbud.

Det er viktig å huske på at HelsaMi er en løsning i utvikling. Jo flere sykehus, kommuner og leger som tar i bruk journalsystemet til HelsaMi, jo mer innhold blir det for deg som er pasient og bruker.

Tips: Sjekk pårørende under "personlige innstillinger". Stemmer det er det kjempefint. Mangler det noen kan du selv legge inn. 

Se nyhetsartikkel: sjekk dine pårørende​

Noen har et eget behov for HelsaMi. Det ser du i boksene under her:​


Last ned HelsaMi-appen her:

HelsaMi på iOS HelsaMi på Android
Fant du det du lette etter?